Rugschool - Kinesist Deurne

Rugschool bij uw kinesist in Deurne?


Rugschool bij Kine Ruggeveld - uw kinesist in Deurne

De rugschool bij Kinepraktijk Ruggeveld is geen kant-en-klaar pakketje. We starten met een grondig onderzoek van de patiënt om te weten welke zones in het lichaam te zwak, te sterk, te mobiel en te stug zijn. We onderzoeken je manier van bewegen en bevragen je (familiale ?) voorgeschiedenis, beroep, sport, hobby’s,... Met de verkregen informatie maken we een pakket op maat, om je nek en rug sterker en zo pijnvrij mogelijk te maken. Voor meer informatie kan je bellen naar gegevens op de HOME pagina.Aan de slag

  • Beter bewustzijn: Eerst en vooral leren we je meer bewust zijn van de beste houding voor je rug. Daarnaast is het belangrijk te weten welke houdingen je vaak aanneemt en hoe die verschillen van onze te streven rugpositie. Leren hoe je goed zit, staat of ligt is een belangrijke eerste stap om je rug te ontlasten.
  • Betere controle: Je spieren moeten sterk genoeg zijn om de ideale rugpositie zonder problemen zo lang mogelijk aan te houden. Daarom trainen we de stabiliserende spieren rond je bekken en je wervelkolom met spierversterkende oefeningen. Ook je buik- en rugspieren krijgen extra training. Zo heb je meer controle over je spieren en heeft je rug meer stabiliteit.
  • Betere conditie:Natuurlijk is het voor heel je lichaam van belang om een goede basisconditie te hebben. Maar voor je rug en nek is dat extra belangrijk. Zeker als je klachten hebt. Daarom maakt conditietraining deel uit van de aanpak. Je traint je conditie op de fiets, de crosstrainer of de loopband.Resultaat gerichte aanpak bij Kinepraktijk Ruggeveld Deurne (Antwerpen)

Kine Ruggeveld is een gerenommeerde kinepraktijk die gespecialiseerd is in kwalitatieve kinesietherapie diensten.  Rugschool is een belangrijk onderdeel van onze praktijk en richt zich op de behandeling en revalidatie van uw rugproblemen. Door middel van onze professionele aanpak zorgen we voor een optimaal herstel en bieden we oplossingen voor uw rugklachten. Onze ervaren kinesisten  bieden de best mogelijke zorg en streven ernaar om u pijnvrij en mobiel te maken. Bij Kine Ruggeveld kunt u rekenen op een persoonlijke en deskundige behandeling, waarbij de patiënt altijd centraal staat. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar hoe wij u kunnen helpen.


Kinesitherapie Bij Kine Ruggeveld Deurne (Antwerpen)

Bij Kine Ruggeveld kiezen patiënten voor ons vanwege de vele voordelen die we bieden. Wij bieden snelle hulp zonder lange wachtrijen en zorgen ervoor dat u snel de behandeling krijgt die u nodig heeft. Daarnaast biedt onze praktijk deskundige therapeuten die gespecialiseerd zijn in diverse behandelingstechnieken. We streven steeds naar een persoonlijke benadering, waarbij we luisteren naar uw specifieke behoeften en doelen.

De laatste jaren is Kine Ruggeveld in Deurne uitgegroeid tot een praktijk waar onze therapeuten        verschillende specialisaties       aanbieden zoals algemene kinesitherapie, manuele therapie, dry needling, rugschool, lymfedrainage maar ook perinatale kinesitherapie en bekkenbodemrevalidatie. 

Tarieven en contact
Kine praktijk Ruggeveld is gedeconventioneerd.

Een     afspraak       kan u steeds telefonisch maken op het nummer 03 324 60 51. 


Kinesist Deurne
Kinesist aan huis Deurne