Over ons

Over ons


Onze groepspraktijk vormt al vele jaren een gevestigde waarde. 
Ontdek onze praktijk en ons team

Stephen Dieltiens


Master in de Kinesitherapie
Osteopathie


Kinesist
Kinesist

ONZE PRAKTIJK

 
Al meer dan 40 jaar staat onze praktijk voor kwaliteit en vertrouwen.
In 1979 begon Marc van Aerde de praktijk op de huidige locatie. Door al zijn opgedane ervaring  en kennis  zette Marc  de praktijk op de kaart in Deurne en omstreken.   Met de versterking van Anne Vertongen, Laurence Joossens  Michiel Van de Velde en Stephen Dieltiens is Kinepraktijk Ruggeveld een dynamische praktijk met een breed scala aan specialisaties.

Onze kinesisten  zijn allemaal gekwalificeerd door minstens 1 postgraduaat en blijven zich bijscholen in verscheidene cursussen  en opleidingen om u als patiënt optimaal te kunnen begeleiden.


Kinepraktijk Ruggeveld - Kinesist DeurneONZE THERAPEUTEN

 

 

Ons team bestaande uit 5 kinesitherapeuten/manuele therapeuten:

Anne Vertongen


Master in de Kinesitherapie
Manuele therapie
Bekkenbodemtherapie/Post-natale

Kinesist Deurne
Kinesist Deurne

Marc Van Aerde

Master in de Kinesitherapie
Manuele therapie
Gewezen voorzitter:
Belgische associatie manuele therapie

Michiel Van de Velde


Master in de Kinesitherapie
Manuele therapie
Kinesiotaping

Laurence Joossens


Master in de Kinesitherapie

Manuele therapie
Dry needling
Kinesiotaping

Kinesist Deurne

Anne Vertongen

Anne studeerde in 2013 af als Kinesiste aan Artesis Hogeschool en behaalde zo haar Master in de Kinesitherapie. Daaropvolgend behaalde ze ook haar Postgraduaat Manuele therapie.
In 2020 specialiseerde ze zich in de behandeling van
Neurologische aandoeningen zoals Parkinson, en gaat ze volgend jaar starten met haar Postgraduaat Bekkenbodemtherapie - Pelvische Reëducatie.
Elke dag staat Anne klaar om haar patiënten met de nodige energie en passie te behandelen: zorg en kwaliteit voor de patiënt staat bij haar centraal.
Kinepraktijk Ruggeveld 

Laurence Joossens

In 2018 studeerde Laurence af aan de Universiteit Antwerpen als Master in de Kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Om zijn kunnen als kinesist verder uit te diepen begon Laurence in 2019 aan een Postgraduaat Manuele therapie.
Naast de postgraduaat rondde hij ook een opleiding als
Dry Needling therapeut af.
Door zijn passie voor Kinesitherapie probeert hij dag in dag uit zijn patiënten optimaal te behandelen en begeleiden.
Kinepraktijk Ruggeveld 

Michiel  Van de Velde

In 2016 rondde Michiel zijn opleiding aan de Universiteit Antwerpen af als Master in de Kinesitherapie en revalidatiewetenschappen.  Het daarop volgend jaar begon Michiel aan zijn opleiding Postgraduaat Manuele Therapie.  Michiel volgt jaarlijks verscheidene cursussen om therapieën voor zijn patiënten op punt te stellen en zo als kinesist de patiënt zo goed mogelijk te helpen
Kinepraktijk Ruggeveld


Marc Van Aerde


Marc studeerde in 1979 af aan de KU Leuven als Licentiaat Kinesitherapie en motorische revalidatie. Kort daarop starte hij op de huidige locatie zijn eigen praktijk dewelke  hij deed uitgroeien naar een vaste waarde in de buurt. Naast zijn werk als Kinesitherapeut/Manueel Therapeut was hij ook jaren voorzitter van de Belgische Associatie voor Manuele therapie (BAMT- https://bamt.be/) waar hij gedurende vele jaren  cursussen voor kinesitherapeuten organiseerde en vele nieuwe inzichten en behandelingen  aanleerde.
Marc weet steeds met al de opgedane ervaring zijn patiënten uitmuntend bij te staan.
Kinepraktijk Ruggeveld 

Stephen Dieltiens

Stephen rondde in 2020 zijn opleiding Kinesitherapie en revalidatiewetenschappen af aan de Universiteit Antwerpen. Om zijn patiënten naast de basisopleiding zo volledig mogelijk te kunnen behandelen startte Stephen in 2020 ook de opleiding Osteopathie (https://belgium.osteopathy.academy/nl) .

Een afspraak bij een van onze therapeuten? Bel 03 324 60 51 en we ontvangen u graag snel in onze praktijk.
Kinepraktijk Ruggeveld