Kinesist aan huis Deurne

Huisbezoeken kinesitherapie te Deurne? Kan dit?Als u na een operatie of door een gedaalde mobiliteit niet naar de praktijk kan komen, komt er graag een van onze kinesisten aan huis. Huisbezoeken zijn mogelijk in de ruime omgeving van Deurne. Twijfelt u of de afstand te ver is? Mail dan gerust naar info@kineruggeveld en we bekijken samen wat mogelijk is. Indien mogelijk is het aangeraden om nadien de revalidatie verder te zetten in de praktijk. Dit omdat de revalidatie mogelijkheden groter zijn in de praktijk en uw herstel er enkel kan door bevorderen. Huisbezoeken worden meestal rond de middag of voormiddag gepland, maar dit kan in overleg met de kinesist afwijken.
Afhankelijk van de frequentie op het doktersvoorschrift komen wij op afgesproken dagen graag bij u langs.

Onze praktijk is voorzien van voldoende oefenmateriaal en ruimte om een optimaal herstel te verzekeren.Kine Ruggeveld werkt steeds evidence based en probeert steeds state of the art kennis en praktijk verrichtingen toe te passen. Onze manueel therapeuten scholen zich op regelmatige basis bij om te voldoen aan de normen die wij als Kinepraktijk Ruggeveld voor ogen houden.

Al onze kinesisten zijn ook allen  aangesloten bij de officiële beroepsvereniging      AXXON      

Onze manueel therapeuten scholen zich op regelmatige basis bij om te voldoen aan de strengste normen die wij als team kinecenter voor ogen houden.


Voor meer informatie over de behandelingen die in Kinepraktijk Ruggeveld gegeven worden zoals manuele therapie, dry needling, lymfedrainage, sportrevalidatie, bekkenbodemtherapie, cardiale revalidatie verwijzen wij graag naar    volgende pagina  

Voor vragen staan wij U graag te woord op het nummer 03/ 324 60 51
Mailen kan verder gerust naar info@kineruggeveld.be

Onze praktijk is elke weekdag geopend van 8.00 tot 21.00 uur.

Kine Ruggeveld - Kinesist Deurne

.

Kinesist aan huis Deurne
Huisbezoek kinesist Deurne