Kinesist Deurne

Kinesitherapie in Deurne


Een kinesist te Deurne (Antwerpen)? Wat te verwachtenMet de toenemende vraag naar kinesitherapie probeert Kine Ruggeveld in Deurne ( Antwerpen) u op een professionele manier verder te helpen. Kine Ruggeveld is een multidisciplinaire praktijk: een goede samenwerking tussen de verschillende disciplines. Bij Kine Ruggeveld in Deurne werken we vooral met klassieke kinesitherapie (voornamelijk lichamelijke letsels of postoperatieve revalidatie) maar ook manuele therapie in de brede zin van het woord (manipulaties, dry needling,…).
Onze kinesitherapie-praktijk werkt als een team samen en dit om u optimaal te laten herstellen.
Resultaat gericht werken in Kinepraktijk Ruggeveld Deurne (Antwerpen)

Onze praktijk bestaat momenteel uit 5 therapeuten die zich continue blijven bijscholen en allen gespecialiseerd zijn in minstens 1 extra discipline. Resultaat gericht werken zal vooral succes kennen wanneer de patiënt optimaal meewerkt aan zijn revalidatie. Dit kan zich uiten in het opvolgen van de oefentherapie thuis of in de praktijk, tot het volgen van adviezen of activiteitenmanagement of houdingsgerelateerde tips. Dit samenspel vormt onze sleutel tot sneller herstellen en tevreden patiënten.


Kinesitherapie Bij Kine Ruggeveld Deurne (Antwerpen)
Kinesitherapie is een breed begrip. Het kan sterk variëren aangaande de specifieke klacht. Bij peesbehandelingen (bijvoorbeeld supraspinatus tendinose/tendinopathie) zal de hoofdbehandeling in de meeste gevallen vooral bestaan uit oefentherapie in combinatie met manuele handelingen en/of taping.
Een behandeling voor bekkenbodemtherapie bestaat vooral uit oefeningen zelf uitvoeren in combinatie met de nodige achtergrondkennis krijgen en tips voor thuis. De verscheidenheid aan behandelingen die we uitvoeren bij Kinepraktijk Ruggeveld maakt het moeilijk om kinesitherapie te vatten in een enkele paragraaf, maar bij verder vragen over uw specifieke aandoening helpen wij u graag verder.
Kine Ruggeveld: het ontstaan
Kine Ruggeveld in  Deurne is ontstaan in de vroege jaren 80 toen Marc van Aerde begon als zelfstandig kinesist op de huidige locatie in Deurne. Het werd een groepspraktijk enkele jaren later toen meer collega’s de praktijk verder deden uitgroeien. De grondbeginselen steunden toen en nog steeds vandaag op de individuele zorg van de patiënt. Bij Kine Ruggeveld hechten we zeer veel waarde aan de individuele zorg wat voornamelijk wilt zeggen dat er geluisterd wordt naar onze patiënten die met een klacht, pijn of een vraag rondlopen. Op die manier trachten we dan een gepast antwoord te vinden en de juiste weg aan te bieden.

De laatste jaren is Kine Ruggeveld in Deurne uitgegroeid tot een kinesitherapie praktijk waar onze gediplomeerde therapeuten        verschillende specialisaties       aanbieden zoals manuele therapie, dry needling, rugschool, lymfedrainage maar ook perinatale kinesitherapie en bekkenbodemrevalidatie. Dit zowel voor een acute of chronische klacht.


Tarieven en contact
Kine praktijk Ruggeveld is gedeconventioneerd.

Een     afspraak       kan u steeds maken op het nummer 03 324 60 51. Ons team staat klaar uw vragen zo volledig mogelijk te beantwoorden!


Kinesist Deurne
Kinesist aan huis Deurne